Μεταφορές - Μετακομίσεις

 
 
Στη Mεταφορική Αντωνάτος Κώστας με έδρα τη Γλυφάδα πραγματοποιούμε μεταφορές και μετακομίσεις υψηλού επιπέδου σε όλη την Ελλάδα, καλύπτοντας τις ανάγκες ιδιωτών και επαγγελματιών.
 
 
 

Μεταφορές

 

 
Η πολύχρονη εμπειρία μας εγγυάται ταχύτητα και ασφάλεια στη μεταφορά των εμπορευμάτων και των οικοσκευών σας, με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και εξειδικευμένο προσωπικό, ικανό να καλύψει κάθε μικρή ή μεγάλη ανάγκη στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Η εταιρία μας συνεργάζεται με πολλές γκαλερί για μεταφορές έργων τέχνης όπως πίνακες, γλυπτά κλπ., με ποιοτικά υλικά συσκευασίας που εκμηδενίζουν την πιθανότητα φθοράς.

Ακόμη, με σεβασμό στις ανάγκες σας, αναλαμβάνουμε μεταφορές επαγγελματικού εξοπλισμού όπως:
  • Τεχνολογικός εξοπλισμός (Laptop, desktop, servers κλπ.)
  • Εκπαιδευτικός εξοπλισμός (Γραφεία, θρανία, οπτικοακουστικά μέσα κλπ.)
  • Εργαστηριακός & ιατρικός εξοπλισμός (Από ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα και νοσοκομεία)
  • Επαγγελματικές εκθέσεις (Πάσης φύσεως εξοπλισμός)
  • Αρχεία (Από ιδρύματα, βιβλιοθήκες, ιδιωτικές συλλογές, δημόσιους οργανισμούς, εταιρίες κλπ.)
  • Βιομηχανικός/βιοτεχνικός εξοπλισμός
 
 
 
 
 

Μετακομίσεις

 

 
Με ιδιαίτερη φροντίδα και σεβασμό στην περιουσία σας, αναλαμβάνουμε κάθε είδους μετακόμιση σε Ελλάδα και εξωτερικό, άμεσα και αποτελεσματικά, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Όλες οι μετακομίσεις μας πραγματοποιούνται με κλειστά φορτηγά ανά ομάδες αντικειμένων, για εύκολο διαχωρισμό.
 
 
 

Συσκευασία - Αμπαλάζ

 

 
Για τη μέγιστη ασφάλεια κατά τη διαδικασία της μετακόμισης, κατόπιν συνεννόησης, προχωράμε στην αποσυναρμολόγηση και τη συσκευασία-αμπαλάζ των επίπλων, των ηλεκτρικών συσκευών και των αντικειμένων σας, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα υλικά. Εάν επιθυμείτε να αναλάβετε οι ίδιοι τη συσκευασία-αμπαλάζ, έστω και κατά ένα μέρος, σας προμηθεύουμε με υψηλής ποιότητας ανακυκλώσιμα υλικά, σε προνομιακή τιμή (βλ. Υλικά Συσκευασίας).
 
 
 
 
 
 

Ανυψωτικά Μηχανήματα

 

 
Βρίσκεστε σε όροφο; Με εμπειρία πολλών ετών, διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό και μια άριστα καταρτισμένη ομάδα, η Mεταφορική Αντωνάτος Κώστας αναλαμβάνει τη μετακόμισή σας με απόλυτη ασφάλεια.

Με δυνατότητα ανύψωσης μέχρι και 6 ορόφους, τα ανυψωτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε προσφέρουν μια γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτηση, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο, εκμηδενίζοντας τις πιθανότητες φθοράς των αντικειμένων σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε και για να αναλάβουμε τη μεταφορά των αντικειμένων σας ή τη μετακόμισή σας!